House for sale

HipHip Hurra

Billede 23-03-2016 08.02.55

Ligger på sofaen og solens stråler varmer mine kinder. Foråret er endelig kommet og kan høre på fuglende de også elsker det ligesom jeg. Denne uge er simpelhen så fantastisk .. Påskeferie! Nyder det hele. Halvdelen af mors loft er allerede tømt ud og smidt på losseren – puha! Effektivt, hårdt men lækkert! Ved ikke rigtig hvad der skete, men min bror og jeg havde stadig for meget energi efterfølgende, så bilen fik også den helt store forårsrengøring. Haha.
Min brors fødselsdag blev fejret med lidt mexikansk tema – han elsker det lidt spicy food.. har han egentlig altid gjort siden han var mindre? Jeg klager ikke, for jeg elsker selv nachos! Endda også at lave det hjemmelavet. Min opskrift er ret så populær herhjemme.

Denne weekend blev også skudt igang med min første WONN – vagt. Uha, hvor var det fedt!! Elsker vores nye produkt og måden det hele bliver brandet på. At få lån for at feste med mine skønne kollegaer en hel nat .. ja tak!

Men i morgen er dagen hvor Joost og jeg ENDELIG skal til Holland igen for, at besøge svigerfamilien. I kan tro vi glæder os! Vi skal være der i knap 4-5 dage, da vi har skole og arbejde som venter derhjemme.. Desuden har vi fået solgt vores hus, så der er mange steder vi skal se og mange møder der skal overstås de næste par uger.

Yes, jeg glæder mig til alt! Solen er fremme, dagene bliver længere og alt hvad angår hjemmefronten og arbejdet fungere bare så godt!

God Påske
X, Louise 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

House for sale