Awesome Nails

My First Happy Christmas In Odense

Billede 21-11-2015 17.01.55

Absolut en vigtig tradition! At skulle se hele Odense centrum blive lyst op af fantastiske julelys. Julen er stadigvæk svær for mig efter jeg mistede min mor.. netop på grund af traditioner, minder, familien samles, hyggen – jeg kunne blive ved. Denne aften gjorde nye indtryk på mig. Jeg bliver vel nødt til at komme videre? Ellers så står jeg jo alene i tiden, mens alle andre flyver rundt og forbi mit hovede konstant. Men det er hårdt. Jeg elsker jo min trygge bobbel. Det er vidst tid til at jeg skal lukke lidt luft ud af den?? SÅ! Nu har jeg gået i arkiverne og fundet vidunderlige billeder af min mor og jeg. Planen er, at mine kreative hjerneceller får lov til booste i en skøn scrapbook. Hver gang man tænker på hende, kan bogen hurtig findes frem. En bog så min fremtidige mand, mine børn eller mine veninder kan få et indblik i hvor varmhjertet hun var.

En lille hemmelighed? Kan slet ikke lade vær’ med at høre Chiquitita – ABBA til dette indlæg. Mor elskede dem og det får absolut det største smil på læben frem bare af alle de minder som popper op.

Håber I alle nyder den fremtidlige jul sammen med jeres familier! Nyd selvskabet, tætheden, hyggen – kærligheden. Jeg vil gøre alt for at alle kan være ved deres familie i julehøjtiderne. BTW. på torsdag efter arbejde, smutter Joost og jeg til Holland.. Yes jeg glæder mig så meget! Han kommer fra Holland og har lovet ham, at vi kan tilbringe deres julehøjtid sammen med dem. Hans familie er de skønneste og min svigermor er automatisk blevet min egen mor. haha. Behøver hele hendes tilstedeværelse til fremtiden.. bryllup, børn – alt! Meget kan brødre og fædre dog også. I piger må kunne forstå mig.

X, Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Awesome Nails