Roadtrip for Holland

Happy Easter

The Netherlands vs. Denmark 

Billede 28-03-2016 16.57.26

Så er Joost og jeg kommet hjem fra en fantastisk mini-ferie til Holland! Det har virkelig været sjovt, at se hele familien igen og fejre påsken med dem alle sammen. Joost og jeg har været i byen sammen med hans venner. Vi fik hørt lækre DJ’s som spiller god numemusik… as I like, haha! Først spiste vi dog tapas på en utrolig hyggelig lukket restaurant med et obligatorisk iskoldt glas hvidvin. Joost’s gamle veninde Daniella var også med. Hende havde jeg virkelig savnet! Hun er frisør i Holland, så vores snak kører altid med 250km/t. henover bordet.

Dagen efter var vi ude og spise med den tætteste del af familien. Det var et meget specielt sted.. det eneste du kunne bestille var pandekager? Panderkager med kød, ost, is, frugt – u name it! .. og her tænker I sikkert; “Det må da være lækkert! lidt a’la mexi style?…” Niks. Det er dessertpandekager der bliver bagt med det hele fra bunden. Anderledes, men godt! Jeg nød i hvert fald livet fuldt ud med dessert til hovedret. Igen fik vi suppe til forret som i øvrigt også bare er obligatorisk i Holland. Jeg synes faktisk det er en god idé? Man får indtaget vand og sat maven igang til næste ret. Jeg fylder mig ikke op på samme måde som herhjemme i DK.

Jeg ELSKER at være i Holland sammen med Joost. Lige gyldigt hvor man befinder sig – stor til lille by – er der altid noget hyggeligt at kunne foretage sig. Håber meget fremadrettet, at kunne besøge Holland noget mere. Specielt for at udvide mine sprogkundskaber ydeligere – det går nemlig moi.

Billede 28-03-2016 16.52.17

Håber I alle sammen har en rigtig god påske!
X, Louise 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roadtrip for Holland