Mirror by your hand

Roadtrip for Holland

groot_216

Så er vi endelig fremme i byen Nistelrode, hvor Joost’s familie bor. Det er en dejlig lille landsby som ligger meget syd.. derfor har de også en anderledes dialekt. Man kan sammenligne dem lidt med vores sønderjydere i det skønne danske – haha, m. mojn osv. !

images

^En gut som tidligere boede i Nistelrode, men døde ung.

Dagen i dag har pt. stået på atter familiebesøg. Vi har besøgt hans utrolige søde farmor hvor vi fik hollandske kager. – Kager i Holland er bare ikke det samme som de danske. Puh. – Senere tager vi ind til byen ‘s-hertogenbosch sammen med Joost’s far og mor for, at få en lækker lunch og få noget friskt luft. Til slut mødes vi med hans søster, Linda og hendes mand samt deres nyfødte barn, Lucas. Lucas er fantastisk DEJLIG! Virkelig en skøn legesyg dreng som altid er glad.

Dog i nat går det løs! Joost’s ven, Teun har skaffet os mega lækre nightlife billetter til en fest sammen med alle hans venner. Jeg glæder mig enormt meget til at give den gas igen i Holland. Sidste gang var en kæmpe fornøjelse og alle hans venner er virkelig søde. Man kan tydeligt mærke de savner Joost rigtig meget.. haha.

God påske
X, Louise 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mirror by your hand