Busyness

Hair Color Transformation

Nedenfor er to smukke langhårsmodeller jeg har haft inde på skolen og fået lov til at bruge til mine afleveringer af oxi-farve og elumen. Jeg fik begge kæmpe ros til prøverne og synes selv de er blevet stang lækre at se på!

Billede 15-02-2016 15.10.32

Først havde jeg søde Søs inde, som kom med et meget “metallisk” tungt langt hår. Hendes hårkvalitet var bare mega godt trods gamle års lysninger i spidserne. Derfor tænkte vi hurtigt ombre med en dybere bund, som skaber varme og ramme til ansigtet. Hvor noget lyst og koldt til længderne giver mere lethed og spil til nuancerne. Søs blev vildt glad for farverne, trods der var lidt spekulation i starten om bunden blev for mørk. Lækkert!

Billede 17-02-2016 16.43.32

Smukke og friske Sandra havde en perfekt personlighed til at bære noget vildt! Derfor var hun super god at bruge til min elumen-prøve. Hun kom med en meget trist, kedelig og saftefarvet orange men stadigvæk utrolig blødt og lækkert hår.Vi havde lidt tvivl om hendes hårpigmenter ville kunne trække farven godt nok til sig, så den ikke blev trist igen. Men det var der ingen grund til! Vi lagde en naturbrun bund og rent rød i spidserne i en ombre. Den dybe røde farve er så god til hendes hudtone og løfter virkelig hendes ansigt op – specielt øjnene. Så flot!

Jeg takker – igen – jer begge for at sidde model!

X, Louise 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busyness