My First Happy Christmas In Odense

Nyt Kylie Jenner Hair Snapchat

Skærmbillede 2015-12-01 kl. 13.23.31

Lækkert! Elsker når Kylie Jenner får en ny hårfarve. Hun er en kæmpe inspirationskilde til mange frisører og ungdommens mode. Vi bliver tvunget til at tænke ud af boksen! Jeg ved bl.a. også at hun lige har realiseret hendes største drøm – nemlig at blive et skønhedsikon. Mange kender Kylie fra hendes læbeforstørrelser.. men hun har hivet efter den både postitive, men også negative, omtale for, at få vi skal have kendskab til hende. Hendes nyeste brand er Kylie Jenner Lipkit og jeg er selv forelsket i den. Selvfølgelig laver hun læbestifter i utrolig mange forskellige farver, men hun dyrker også meget nude-farverne som hun sikkert har fået inspiration fra Kim’s mand Kanye fra. Yderligere har Kylie også en extensionskollektion, som primært fungere sådan, at man ikke behøver at gå til frisøren for at ligne hende. Hun har skabt en naturlig overgang mellem ens eget hår og det kunstige extensionshår – allá bombage.. ombre.. hår!

Nedenfor kan I se hende på SNAPCHAT live hvordan hun ser ud nu. Hvis I selv ønsker hendes snapchat og følge med, kan i add hende på: kylizzlemynizzl

Billede 01-12-2015 13.18.58Billede 01-12-2015 13.19.04

X, Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My First Happy Christmas In Odense