HELLO WORLD

HELLO WORLD

Dette er mit første rigtige oplæg nogensinde. Wow. Jeg har valgt at starte denne blog for min familie, venner og min egen skyld. Jeg har altid elsket at skrive og fortælle om mine mange oplevelser ikke kun i Danmark, men hele verdenen. På den måde kan de nærmeste følge med. Men for at være ærlig, har jeg haft mange overvejelser. Tanken om at skulle åbne min trygge lille verden op til den realistiske store.. er rimelig skræmmende.

Så derfor tog jeg chancen! Jeg besluttede at stå frem i lyset. Der er noget jeg inderligt dybt har lært ved livet på denne jord, og det er at man skal se frygten i øjenene. Derfor vil jeg åbne min verden for jer. Ikke kun de skønne sommerige dage, men også dem med voldsom regn. Jeg vil være direkte og grov – i sidste ende fungere livet jo også sådan. Måske jeg håber på at kunne inspirere nogle? Eller bare én? Så den person finder ud af hvad de vil. En vis person sagde engang, “Gør én ting hver dag som skræmmer dig.. ” Og det er lige præcis dét jeg har tænkt mig at gøre idag.

Men denne info er jeg bosat i Odense, studere til frisør og nyder min hverdag fuldt ud. Lige nu venter jeg på min fyr, Joost, kommer hjem efter fodboldtræning – ved ikke om han forventer jeg skal se Ajax spille i aften med ham? Jeg har en følelse at dette efterår bliver godt og kan ikke vente med at fortælle jer alle sammen om det.

X

Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLO WORLD